sreda, 19. november 2014

POROČNA OBLEKA 2015

Nisem ravno poznavalka mode, a vseeno točno vem kaj mi je všeč.
Na svoji poroki nisem nosila klasične bele obleke, temveč oranžno v kombinaciji z zeleno. Vzorec iz korzeta, se mi je vil od rame proti dlani, kot tatoo. Nikakor nisem želelea nositi bele, dolge in težke klasične poročne obleke.
A danes je poročna moda že čisto drugačna. Še vedno se veliko nevest odloči za klasične razkošne bele obleke. Zakaj? Morda zato, ker v Sloveniji ni veliko 'drugačne' izbire. Morda zaradi cene. Ali pa je nevestam to preprosto všeč.
Če bi se jaz poročila še enkrat, bi zagotovo izbrala drugačno obleko. Morda bi bila bela oziroma v kakšenem nežnem ivory odtenku. Prav gotovo bi imela čipko. Sicer nisem navdušena nad njimi a v živo poročna obleka s čipkami izgleda čudovito. Ja, moraš pa imeti postavo, za takšno obleko.

Moda za leto 2015 so preproste linije, obleke brez volumna. Olepšane s čipko in kristali. Hrbet je ovit v tančico in čipko ali pa odprt v celoti. Krila niso podložna, da bi imela velik volumen. Velikokrat so pokrita ramena, včasih tudi roke. Kot nekakšni rokavi iz čipke. Naramnice poročnih oblek izgledajo, kot bi zlezle iz ramen.




sreda, 5. november 2014

poroka v RDEČI barvi

Radi imamo izzive. Vsakega posebej se lotimo z veseljem in novimi idejami. Vesela sem bila letošnje neveste, ki je izrazila željo, da bi imela poroko v stilu, ki je IN v letu 2014 - chevron vzorec. Tako smo skupaj začeli graditi poročno pravljico v naravi.


Kljub modernem vzorcu, sta K in T še vedno želela ostati pri klasiki - vrtnice in rdeča barva. Krasna kombinacija, ki je poudarila njuno igrivost in prikazala eleganco celotnega dogodka. Poroka z vsemi detajli, ki si jih ta dan zasluži.


Poročila sta se doma, civilni obred na vikendu in poročno slavje na domačem vrtu v poročnem šotoru.
Poročni dan, pa je zabeležilo ostro oko Polone in Boruta.

 

Organizacija in izvedba: želimo.si