torek, 26. marec 2013

MIDVA BI SE POROČILA


V zadnjih dneh, sem večkrat slišala stavek: 'Midva bi se poročila in rabiva vašo pomoč.' Z veseljem pomagamo vsakomur. A kakšne so želje? 'Ne veva.'

1. korak: s partnerjem si ustvarita sliko kakšno poroko si želita.
Klasično poroko, civilni obred na matičnem uradu, poročno slavje v restavraciji, s klasičnim menije.



Elegantna poroka, civilni obred bo na lokaciji, ki vama nekaj pomeni ali kjer vama je nadvse všeč lokacija. Poročno slavje bosta nadaljevala v restavraciji ali hotelu, ki ponuja nekoliko drugačno hrano.


Edinstvena poroka, takšne poroke verjetno ne bosta načrtovala sama, ampak si bosta vzela pomoč organizatorja porok. Poroka bo elegantna in dodelana do zadnjega kotička. Ta dan bo popoln, vsi boste uživali in ne bo potrebno misliti na malemkosti, ki so pomembne za lepo poroko. Poroka bo imela posebeno tematiko, ki vaju povezuje in navdihuje v življenju. Z idejami in izkušnjami se bosta dovolila vodit izkušenim organizatorjem. Klasično restavracijo bosta zamenjala z poroko v naravi ali hotelski terasi.


2. korak: ko bosta izbirala lokacijo za poroko, morata pomisliti, koliko ljudi bosta povabila. V Sloveniji imamo malo restavracij, kamor lahko povabimo 100 ali več svatov.



3. korak: vsak par ima prioritete v enem od poglavji porok: dobra hrana, znana glasbena skupina, dober fotograf,... Nekateri svoj termin rezervirajo glede na prosti termin nekoga, ki ga po službeni dolžnosti želijo na svoji poroki.



4.korak: določita si, koliko sta pripravljena zapravit za poroko. Ni potrebno razčlenit, koliko vaju bo kaj stalo. Najprej povprašajta za cene. Za svoj denar zahtevajta največ kar se da. Ne bodita prehitro zadovoljna s ponujenim.



5. korak: internet je danes hiter in prepričljiv. Ne kupujta le z očmi preko spleta. Odpravita se na 'teren' in si oglejta ponudike in njihove ponudbe. Sprašujta in bodita radovedna! Poroka je prvič in zadnjič v življenju. Nobeno vprašanje, ki ga bosta postavila ni neumno.

www.zelimo.si
www.najina-poroka.com
http://porocnadekoracija.blogspot.com 

foto: pinterest.com