petek, 21. oktober 2011

Kaj naredi poroko 'WOW'?

Sta dobro že začela s pripravami na vajino poroko? Se sprašujeta, kako poroko narediti drugočno in bolj pompozno od ostalih?

Svatje, ki so bili na poroki bodo vedno govorili: kakšna je bila nevesta, ali je bila torta dobra in kakšen je bil bend.
Če bosta poskrbelo za kvaliteto vseh zgoraj omenjenih stvari, sta že veliko naredila. Seveda pa vajini poroki dodajta drobne cukerčke, ki bodo vajino poroko naredili vredno se zapomniti.

Nekaj idej in sladkorčkov...
Če sta ustvarjalna naredita sama. Nikar se tega ne poslužujta, če to delata zaradi pomanjkanja financ. Učinek ne bo enak!!!
Ustvarita lahko svojo dekoracijo za prostor in mize, naprsne šopke, vabila, sedežne rede in darila za svate. Nikar pa ne ustvarjajta prezahtevnih stvari - poročni šopek,...
Če bo poroka imela pridih vajinega ustvarjanja, bo vsekakor posebna.

Za svate izberita prav posebna darila. Stvari, ki jih bodo vajini prijatelji in sorodniki lahko uporabljali: brisače z vezenim vajinim imenom, nogavičke z vezenima imenoma in datumon, čokolado s prav posebnim ovitkom (slikico kakaršno bo na vabilih), polnjeno stekleničko z likerjem ali domačim vinom/žganjem, obesek za ključe, magnetni okvirček za na hladilnik. Nikar ne pozabite na otroke, ki bodo na poroki. Namenite jim majhno pozornost: avtomat z bomboni, frizbi za igro,...


Brisača z vezenim logom iz vabila , kot zahvala za svate.
zelimo.si


Čokolada v ovitku kakršno je bilo poročno vabilo.
zelimo.si


Refoškov liker z obešankami v barvi njune poroke.
zelimo.si


Solni cvet v mali epruveti.
zelimo.si

 Zapirač za steklenice, bo ostal večno darilo svatom.


Mini budilka

V večernih urah v zrak spustite helijeve balone z gorečimi fosfornimi palčkami. Vem, da si mislil-a, da bom napisala goreče lampione. Ne, žal v Sloveniji so prepovedani:( in smo jih morali umakniti iz prodaje.



Glasbeni del poroke popestrita s glasbenimi gosti. Ni potrebno veliko in na dolgo. Lahko povabita solo pevca za cca 30 min, ali pa kakšen zborček, odvisno od vajinega okusa. Morda pa povabita stand-up komika.


Vedno kadar na poroki postrežejo z koktejli, doživijo uspeh. Izbereta lahko le dva ali tri okuse,ki jih pripravi barman ter omejita število kokteilov ali pa čas barmana, ki bo na poroki.


To je le nakaj majhnih pozornosti, ki bodo vajino poroko naredile WoW. Če se spomnita še kaj, kar pogumno. Morda pobrskata po tujih intenetnih stranih in se vama utrne kakšna misel.

www.zelimo.si
www.najina-poroka.com
www.porocnadekoracija.blogspot.com