ponedeljek, 18. april 2011

DEŽNIK na poroki

Navdih za današnji blog mi je dala bodoča nevesta, ki si želi prav poseben dežnik. Po brskanju po netu, sem navdušena. Kakšni nori dežniki.
In danes, ko nikoli ne veš kakšno bo vreme, poročni dežnik na zalogi ni nikoli odveč. Lahko si omislita dvojnega, enojnega, papirnatega,...

(foto: internet)

(foto: internet)


(foto: internet)




(foto: internet)


Nekateri dežniki so le za sonce, drugi pa tudi za dež. Vsekakor pa so lep dodatek za nevesto. Predvsem če je poroka v poletnem času ali pa se bosta poročila na morju in ga uporabite kot senčnik.

(foto: internet)


Z dežniki in parazoli lahko naredite tudi fenomenalne dekoracije ali špalirje.

Nekja vrst in barv dežnikov lahko najdete tudi v spletni trgovini NP.

www.zelimo.si
www.najina-poroka.com
http://porocnadekoracija.blogspot.com
www.facebook.com/porocnaorganizatorka

ponedeljek, 4. april 2011

ANIMACIJA OTROK na poroki

Imata prijatelje, ki bodo na poroko pripeljali svoje otroke? Morda imata tudi vidva že otroke, pa bi rada na svoji poroki tudi kakšno minutko uživala brez malih copotajočih nožic.


Omislita si animatorja za otroke.
Poiščita podjetje ali prosita starejša polnoletna dekleta, da poskrbijo za otroke, ki jih bodo s seboj pripeljali svatje.
V bljižini, sosednji sobi (če bo svatba v restavraciji) ali nekje malo stran na travniku (če bo poroka na prostem), pripravite kotiček za otroke: pobarvanke, barvice, svinčnike, balone, žoge, makarone in vrvice,... Prostor naj bo opremljen z mizami in stolčki ter s streho, če bodo otroci zunaj. V primeru da imate zunaj dovolj prostora, bo otrokom v največjo zabavo napihljivo igralo.


Ko se boste dogovarjali z animatorjem, jim sporočite točno število otrok in njihovo starost ter koliko ur boste potrebovali animacijo.

Kadar se bo v protokolu vajine poroke dogajalo kaj pomembnega in kadar bo čas za večerjo, naj se otroci pridružijo svojim staršem. Seveda pa naj imajo animatorji v svojem kotičku sok, vodo in kaj malega za prigriznit (sadje ali slano pecivo).

Pri povabljenih se pozanimajta, ali bodo otroci z njimi celo noč ali jih bodo zvečer peljali domov k babicam in dedkom.

Iz lastnih izkušenj lahko povem, da smo doživeli že marsikaj: iskali smo duhove po gradu, med tem ko so se starši zabavali na grajskem dvorišču, iskali gusarski zaklad, dajali otroke spat na sestavljene stole, ker so se njihovi starši zabavali celo noč,...

www.zelimo.si
www.porocnadekoracija.blogspot.com
www.najina-poroka.com
www.facebook.com/porocnaorganizatorka