torek, 2. februar 2010

NAREDI SI SAM

Če ste ustvarjalne, je poroka pravo dejanje, kjer lahko pokažete svoje umetniške sposobnosti.

Prvo, kar lahko narediš sama, so vabila za povabljene. V papirnici si izberi papir in kuverte. Malo preleti internetne strani in najdi kakšen zanimiv motiv http://www.istockphoto.com/index.php (v angleščini vtipkaj npr. wedding invitation,...) in obliko vabila. Sledi tekst, ki ga lahko tudi oplemenitiš z zanimivimi mini slikicami in suhoparen tekst spremeniš v igrivega. Če vama je všeč, dodaj kratek ljubezenski verz npr.: V življenju so pomembne tri stvari: LJUBEZEN, LJUBEZEN, LJUBEZEN.
V istem slogu naredi sedežne rede in jedilne liste.
Seveda to vzame velikoooo časa, zato se loti delanja vabil kakšen mesec preden jih bosta začela nositi na okoli. (Ja, vabila se nosijo osebno. Pošiljajo se le tistim, ki so zelo daleeeč doma.)

Prav tako lahko narediš sama zahvale za svate. Bodi drzna in se spomni kaj čisto svojega in drugačnega.

Nekatere se lotijo izdelati tudi same poročni šopek. Na mnogih internetnih straneh si lahko ogledaš, kako se to naredi, vendar na mojem mestu pri tem ne bi reskirala! Naj strokovnjaki naredijo kar znajo najbolje.

Ali se pri izdelavi stvari doma tudi kaj privarčuje?
Dobro premisli in preračunaj. Zraven ne pozabi šteti svojega časa, vožnje do trgovin, živcev, ker v trgovini nimajo takšnega papirja kot si si ga zamislila,...

Ni komentarjev:

Objavite komentar